Transport mobilă veche 2

Transport mobilă veche 2

În cazul în care veți nevoie de un serviciu transport mobilă veche la groapa de gunoi sau la centrul special de reciclare va aflați pe site-ul care trebuie. Asta pentru că firma noastră este gata sa acționeze și să vă scape, în cel mai scurt timp, de toate obiectele de care nu mai aveți nevoie. Vă vom pune la dispoziție personal pentru manipulare și pentru demontare, care să facă toată treaba în locul dumneavoastră. Plus autoutilitare de diverse capacități, care să asigure transportul elementelor de care nu mai aveți nevoie. Persoanele fizice vor trebuie sa achite contravaloarea serviciilor de manipulare și transport. În schimb, pentru persoanele juridice, costurile vor fi zero. Apelați acum la numarul de telefon din contact pentru a afla mai multe detalii despre ofertele și prețurile pe care le-am pregătit pentru dumneavoastră.

Transport mobilă veche – folosită

Suntem o societate care oferă soluții complete transport mobilă veche la centrul special de reciclare sau la groapa de gunoi. Aveți obiecte prin locuință sau prin sediul firmei de care doriți să scăpați? Nicio problemă! Apelați cu încredere la noi! Pentru că vom face toată treaba în locul dumneavoastră și nu veți fi nevoit să depuneți niciun pic de efort. O echipă se va deplasa la locația indicată și se va apuca rapid de treabă. Asta pentru că știm că timpul dumneavoastră, dar și al nostru, este deosebit de important. Vom asigura demontarea și manipularea mobilierului de care dispuneți pînă la o autoutilitară de 3.5 tone. Elementele vor ajunge la centrul de reciclare sau la groapa de gunoi, în funcție de starea în care se află. În urma noastră va rămîne o curățenie de nedescris și vă veți putea apuca sa reamenajați spațiul după bunul plac.

Cît costă serviciile de transport mobila veche pe care le oferim pentru persoanele fizice? Va asigurăm că prețul va fi unul corect, care vă va satisface pe deplin. Pe scurt, veți suporta plata serviciilor de manipulare, demontare si transport către locurile special amenajate. În schimb, tariful pentru persoanele juridice este zero. Însă există posibilitatea achitării unei taxe pentru manipulare. Mai multe informații le vom stabili la telefon.

Suntem o firmă de transport mobilă veche care răspunde oricărei solicitări indiferent de volum sau de zona din București sau Ilfov în care locuiți sau se află sediul firmei dumneavoastră. Vă vom ajuta indiferent că doriți să vă debarasați de o bibliotecă sau de tot mobilierul. Obiectele vor fi reciclate sau transportate, legal, la groapa de gunoi. Nu le abandonați în stradă, solicitați ajutorul societății noastre. La final veți primi factură și nu veți întîmpina absolut nicio problemă ulterioară. La numărul de telefon din contact vă stă la dispoziție mai mulți operatori, gată să vă ofere toate informațiile de care aveți nevoie. În final, ținem să vă precizăm faptul că trebuie să sunați cu 24 de ore în avans pentru programare pentru evacuări totale. Iar dacă aveți de aruncat un singur corp, spre exemplu un dulap, v-am putea ajuta chiar și în aceeași zi.

Lasă un răspuns