Vine un moment cand vrei sa faci o schimbare in locuinta, de exemplu sa schimbi mobilierul de sufragerie! Pur si simplu ti se pare invechi si doresti un design mai modern, dar cu mobilierul vechi ce facem? Scapa de mobila veche prin reciclare, doar cu echipa firmei Reciclare mobila veche!

Scapa de mobila veche prin reciclare Bucuresti

Scapa de mobila veche prin reciclare

Scapa de mobila veche prin reciclare

Reciclare mobila veche reprezinta solutia pentru mobilierul dumneavoastra vechi! Fie ca este vorba de o intreaga debarasare sau de cateva obiecte echipa va raspunde pozitiv solicitarii dumneavoastra si va elibera in mod rapid locuinta sau sediul! Tot ce trebuie sa faceti este sa contractati echipa de profesionisti, care stau oricand la dispozitia dumneavoastra. Actiune disponibila in toate sectoarele din Bucuresti si Ilfov! Masinile cu care se intervine la o debarasare au 3, 5 tone si sunt special  echipate pentru desfasurarea acestei actiuni.

Recicleaza aproape orice obiect care se afla in proprietatea dumneavoastra si care nu mai poate fi utilizat pentru a-l transforma în altceva. Ofera servicii complete de reciclare pentru a proteja mediul inconjurator si pentru a reconditiona produsele care ar fi ajuns, eronat, la groapa de gunoi. Toate obiectele pot fi reciclate. In cazul in care gradul de uzura al acestor obiecte este ridicat, destinatia acestora va fi groapa de gunoi, conform clasei din care face parte.

Elibereaza certificat de casare mobilier pentru companii. Prin casare se ințelege totalitatea operatiilor privind scoaterea definitiva din folosinta si din inventar a unui mijloc fix a carui folosire, reparare sau modernizare nu mai sunt rentabile. Serviciul este adresat firmelor si companiilor. Elibereaza proces verbal de casare. Conform legilor în vigoare, pentru societatile ce vor sa scoata din evidenta contabila anumite obiecte (mobila din birou, scaune, etajere, aparate electronice si electrocasnice, etc.).

Nu ezitati sa contactati dispecerul pentru mai multe informatii! Si in cel mai scurt timp echipa se va deplasa la locatia specificata de catre dumneavoastra pentru a prelua obiectele! Scapa de mobila veche prin reciclare fara stres, si nu numai.

De ce sa reciclam?

Reciclarea materialelor refolosibile reduce drastic consumul resurselor naturale (petrol, apa, energie) precum si nivelul emisiilor nocive in aer. Iata cateva exemple! 1 tona de hartie recuperata salveaza 17 arbori maturi care produc in fiecare ora oxigenul necesar pentru 900 de oameni.  Deseurile biodegradabile pe care le genereaza o gospodarie pot deveni pamant fertil pentru flori, gazon, spaţii verzi, gradina si nu numai.
Fata de alte metode ecologice, reciclarea este cea care presupune cel mai mic efort din partea societatii. Deseurile menajere trebuie sortate inainte de a le arunca in containere separate pe tipul de deseu acceptat (plastic, sticlă, hârtie, mobila veche etc).

Fiecare dintre noi, ca reprezentant al comunitatii, are puterea si obligatia de a influenta procesul de ecologizare a propriului oras sau a zonei unde isi petrece vacanta. Solutia este la indemana noastra! Si un pas important in aceasta directie il reprezinta firma Reciclare mobila veche, in vederea reciclarii / revalorificarii lor. Scapa de mobila veche prin reciclare, doar cu echipa de profesionisti! Recicleaza orice obiect rapid cu preluare direct din locuinta! Dumneavoastra nu trebuie sa depuneti nici un efort!