Multi dintre noi alegem sa aruncam mobilierul vechi, dar fara sa luam in considerare si varianta reciclari. In primul rand prin reciclare protejezi natura, mediul tau de viata! Asa ca, nu arunca mobila veche, recicleaza!, ! Este important sa reciclam pentru a ne bucura de un mediu inconjurator curat, dar si pentru a conserva resursele naturale.

Nu arunca mobila veche, recicleaza! Solutia!

Nu arunca mobila veche, recicleaza!

Nu arunca mobila veche, recicleaza!

Daca va intrebati ce firma va poate ajuta in aceasta situatie, raspunsul este foarte simplu! Reciclare Mobila Veche reprezinta solutia optima pentru un mediu inconjurator curat!Recicleaza aproape orice obiect care se afla in proprietatea dumneavoastra si care nu mai poate fi utilizat pentru a-l transforma în altceva. Ofera servicii complete de reciclare. Recicleaza pentru a proteja mediul inconjurator si pentru a reconditiona produsele care ar fi ajuns, eronat, la groapa de gunoi.  Toate obiectele pot fi reciclate. Colecteaza mobilierul direct din locatia dumneavoastră la 24 de ore de la comandă. Colecteaza orice fel de mobilier din lemn, metal sau sticaă. Vor raspunde pozitiv oricarei solicitari, indiferent de starea in care se afla componentele. Sunt dispusi sa preia inclusiv mobilierul aflat intr-o stare avansata de degradare. Reciclare mobila veche reprezinta solutia eficienta pentru un mediu mai curat! Nu arunca mobila veche, recicleaza! Serviciu disponibil in toate sectoarele din Bucuresti, dar si zonele limitrofe din Ilfov. Se adreseaza atat persoanelor fizice cat si juridice!

Operatiunea de colectarea a mobilierului dumneavoastra se va efectua cu masini de 3,5 tone echipate corespunzator prestarii unor astfel de servicii. Echipa se va prezenta la locatia dumneavoastra si va prelua mobilierul ce este supus debarasari. Acestia lucreaza organizat, civilizat si fara a va produce daune in locuinta. Cand spun ”dauna” ma refer la parchet zgariat sau perete distrus! Echipa de profesionisti va demonta mobilierul pentru o mai buna manipulare. Nimic nu se efectueaza la intamplare, ci conform unui program bine stabilit, de la care nu se deroga! Alege sa lucrezi cu profesionisti, nu arunca mobila veche, recicleaza!

Recicleaza!

Mobilierul vechi nu trebuie aruncat sau donat. Chiar si un dulapior poate fi reconditionat in cativa pasi si utilizat pe post de fotoliu sau spatiu de depozitare pentru sticlele de vin.

Cu putina vopsea , un lac protector si eventual o bucata de material textil, poti transforma un dulap pentru sosete, intr-o canapea pe care sa te asezi atunci cand vrei sa citesti o carte. Acesta este doar unul dintre exemplele pe care le poti utiliza atunci cand te tenteaza sa scapi de o piesa de lemn care pare total inutila. Astfel, cu un pic de imaginatie poti creea ceva deosebit. Iti prezint in randurile ce urmeaza un proiect inedit!

Nu arunca mobila veche, recicleaza! Dulapior de haine transformat in bancuta, simplu si elegant!
Taie partea superiora a dulapului, vopseste toata suprafata mobilierului intr-o culoare care sa se potriveasca in camera in care vrei sa asezi canapeaua de lemn si apoi aplica un strat de lemn.

Evidentiaza manerele dulapiorului cu o alta culoare, diferita de cea principala, iar dupa ce se usuca, accesorizeaza noua ta canapea cu o mica saltea sau cu cateva pernute decorative.