Golire spațiu de mobilă veche

Golire spațiu de mobilă veche

Aveți nevoie de un serviciu golire spațiu de mobilă veche? Atunci te afli pe site-ul potrivit! Intervenim în locuințe și sedii de firmă cu manipulatori și demontatori. Vom ridica în cel mai scurt timp posibil toate obiectele care nu mai au nicio valoare pentru dumneavoastră și le vom transporta către centrele speciale de reciclare cu ajutorul unei autoutilitare de 3.5 tone. Persoanele fizice vor trebui să achite contravaloarea serviciilor. Cele juridice pot beneficia de servicii gratuite, însă există posibilitatea să achite o taxă pentru manipulare. Sunați acum la numărul de telefon din pagina de contact și aflați toate informațiile care vă interesează de la unul dintre operatorii noștri.

Golire spațiu de mobilă veche – folosită București și Ilfov

Ați moștenit o locuință, însă aceasta este plină cu vechituri? Vreți să va reamenajați casa și doriți să scăpați de mobila veche? Sau, pur și simplu, sunteți un patron care vrea să schimbe aspectul sediului firmei? Salvarea o găsiți pe site-ul nostru. Suntem pregătiți să vă ajutăm cu un serviciu complet golire spațiu de mobilă veche. Vom trimite la adresa dumneavoastră o echipă formată din cel puțin două persoane care să se ocupe cu demontarea și cu manipularea pieselor de mobilier. Companiilor care ne solicită ajutorul le vom oferi, la final, proces verbal de casare care să le ajute să scoată din evidența contabilă anumite obiecte. Elementele vor fi transportate către centrele speciale de reciclare mobilă veche prin intermediul mașinilor pe care le deținem în parcul auto. Întreaga operațiune va dura cîteva zeci de minute. Spațiu va rămîne curat după ce vom pleca.

Vă vom pune la dispoziție un serviciu golire spațiu de mobilă veche complet. Asta înseamnă că dumneavoastră nu va trebui să faceți absolut nimic. Canapelele, fotoliile, bibliotecile, mesele, scaunele, televizoarele, mașinile de spălat, aragazurile, etc. vor ajunge la centrele speciale de reciclare. Vom evacua din casa ta inclusiv gunoaiele! Sticlele și borcanele sparte, resturile menajere, pămîntul, păturile, pernele și covoarele vechi, etc. vor fi transportate în locurile special amenajate. Iar taxa la groapa de gunoi este inclusă în preț. Pentru a beneficia de serviciile noastre, trebuie să aveți casa sau sediul companiei în București sau în Ilfov.

În cazul în care v-ați hotărît și sunteți decis să apelați la noi pentru un serviciu golire spațiu de mobilă veche avem rugămintea să ne sunați cu 24 de ore în avans pentru programare. Trebuie să ne precizați ce volum aveți de evacuat pentru a ști cîți muncitori să trimitem să lucreze pentru dumneavoastră. Persoanele fizice vot trebui să suporte o taxă pentru manipulare și transport, iar cele juridice pot beneficia chiar și gratuit de serviciile noastre. Sau să plătească, la rîndul lor, o taxă pentru manipulare. Vă precizăm, din start, că vom răspunde pozitiv tuturor solicitărilor. Indiferent că doriți să vă scăpăm de o canapea sau de tot mobilierul din încăpere. Lucrăm numai cu acte, iar dupa fiecare serviciu prestat vă vom elibera factură. Așteptăm cu maxim interes telefonul dumneavoastră în situația în care doriți să schimbați înfățișarea apartamentului sau sediului firmei pe care o conduceți.