Evacuare mobilă veche 2

Evacuare mobilă veche 2

Suntem o firmă care oferă servicii complete evacuare mobilă veche cu personal calificat pentru demontare și pentru manipulare. Acționăm cu autoutilitare de diverse capacități și suntem dispuși să vă ajutăm indiferent de volum. Așa că nu trebuie să vă faceți probleme dacă doriți să scăpați de o canapea sau de tot mobilierul din apartament sau din sediul firmei. Noi vom răspunde pozitiv oricărei solicitări venite din partea dumneavoastră. Costul serviciului evacuare mobila veche va fi zero pentru persoanele juridice, însă, în funcție de situație, există posibilitatea achitării unei taxe pentru manipulare. Persoanele fizice vor trebui să suporte contravaloarea serviciilor. Pentru a afla mai multe detalii nu ezitați să accesați pagina de CONTACT a site-ului nostru.

Evacuare mobilă veche – folosită

În cazul în care aveți nevoie de un serviciu evacuare mobilă veche puteți apela cu încredere la firma noastră de transport. O echipă se va deplasa la apartamentul sau la sediul societății dumneavoastră și va începe demontarea corpurilor mari. În cazul în care biblioteca, fotoliile, canapeaua, frigiderul sau chiuveta din firmă mai pot fi reciclate, prețul serviciului va fi zero. Însă nu este exclus să achitați o taxă pentru manipulare, în funcție de numărul de obiecte. Serviciile noastre se adresează și persoanelor fizice. Vă putem debarasa de toate obiectele din garsonieră, apartament sau casă contra unui preț care îți va fi specificat încă de la început. Costul poate fi negociat. Vom răspunde pozitiv solicitării dumneavoastră indiferent că sunteți persoană fizică sau juridică. Vă scăpăm de toate obiectele de care nu mai aveți nevoie în locuință sau în firmă. Indiferent de numărul lor!

Acționăm cu autoutilitare de 3.5 tone și cu personal calificat pentru demontare și manipulare. Vă scăpăm de tot mobilierul vechi, inclusiv de covoare, perne, lenjerie de pat, borcane, sticle, bibelouri, etc. Acestea vor ajunge, în funcție de starea în care se află, la centrul de reciclare mobila sau la cea mai apropiată groapă de gunoi. Aflați mai multe detalii despre ofertă, prețuri sau servicii de la operatorii firmei noastre. Sunați acum la numărul de telefon din CONTACT și aflați toate informațiile pe care doriti să le aflați. Suntem o societate evacuare mobilă veche gata să vă ajute, cît mai repede posibil cu evacuarea elementelor ce nu mai pot fi utilizate.

Apelați cu maximă încredere la firma noastră de evacuare mobilă veche. Vă vom ajuta indiferent de cantitate, iar costul serviciilor sunt accesibile pentru orice tip de buzunar. Scăpați prompt, rapid și eficient de toate obiectele care ocupa spațiu inutil în locuința sau în sediul firmei dumneavoastră. Noi ne luăm agajamentul să le transportăm la centrul special de reciclare sau la cea mai apropiată groapă de gunoi. La final veți primi chitanță indiferent de serviciul pentru care ați optat. Lucrăm legal și avem o experiență vastă în ceea ce privește transportul de mobilă. În cazul în care doriți să evacuați toată mobila din locație, avem rugămintea să ne contactați cu 24 de ore în avans pentru programare. Dacă doriți să evacuați un singur corp, spre exemplu o canapea, v-am putea ajuta chiar și în aceeași zi.

Lasă un răspuns