Vrei sa vinzi apartamentul, dar noii proprietari il vor eliberat de tot mobilierul existent? Nimic mai simplu, acum Reciclare mobila veche iti sta la dispozitie cu personal pentru evacuarea mobilierului vechi si uzat din locuinta la cel mai bun raport calitate-pret! Elibearare apartament de obiecte vechi si uzate rapid!

Elibearare apartament de obiecte vechi si uzate Bucuresti

Elibearare apartament de obiecte vechi si uzate

Elibearare apartament de obiecte vechi si uzate

Elibearare apartament de obiecte vechi si uzate in orice sector de catre echipa de profesionisti de la Reciclare mobila veche! Un serviciu de colectare la indemana oricui! Ofera servicii ireprosabile de debarasare si colectare mobilier vechi si uzat, colectare mobila de orice tip, veche si uzata. Ofera seriozitate, punctualitate, o echipa de profesionisti si promptitudine. Activitatea echipei pune mediul inconjurator pe primul plan. Recicleaza pentru a proteja natura. Daca aveti o locuinta sau un altfel de spatiu plin cu vechituri si mobila veche, personalul  se va  ocupa de eliberarea acestuia. Evacueaza  orice tip de obiecte nefolositoare.

Colecteaza mobila veche de la persoane fizice si juridice cu utilitare de 3,5 tone si personal pentru demontare si incarcare. Ofera servicii in orice zona din Bucuresti si din Ilfov cu dube proprii. Nu ezitati sa contactati reciclare mobila veche. Reciclare Mobila Veche te scapam de lucrurile vechi! Ai cumparat o canapea iar cea veche nu iti mai este de folos? Nu mai ai unde sa o asezi? Nu iti trasforma casa in depozit. Echipa de la Reciclare mobila veche te scapa de lucrurile in plus! Reda locuintei tale spatiul dorit intr-un mod profesional si rapid. Pentru firme au la dispozitie serviciul de casare al mobilei, oferind certificat de casare.

Elibearare apartament de obiecte vechi si uzate! Golire apartament mobila veche rapid si fara stres Bucuresti de catre o echipa de profesionisti! Manipularea se va face organizat si civilizat. Se va recurge la demontarea mobilei voluminoase, pentru a nu va creea daune in momentul manipularii catre mijlocul de transport. Manipularea se va efectua fie pe scari fie cu liftul,  nimic nu va sta in calea echipei reciclare mobila veche, cu un simplu contact, in cateva zeci de minute mobila  dumneavoastra veche va fi istorie.

Handmade….simplu si usor!

Daca iti plac proiectele inedite, azi avem o propunere pentru tine – un covoras cu franjuri, foarte usor de efectuat, din tricouri, bluze vechi care nu iti mai plac!

Pentru realizarea acestui tip de covoras vei avea nevoie de urmatoarele:

  • Bucati de material, dreptunghiulare, de maxim 10-15 cm
  • Foarfece
  • O bucata mai mare de material, in forma si marimea in care vrei covorasul
  • Ac si ata

Ia bucata de material care va fi baza covorasului tau si coase-i marginile, ca si cand i-ai face un tiv. Apoi, cu ajutorul foarfecelor, gaureste materialul din loc in loc, asfel incat gaurile sa fie la 3-5 cm una de cealalta, in linii drepte. Apoi, ia fiecare bucatica de material si, folosindu-te de doua gauri, prinde bucatica in bucata principala de material.

Cu multa rabdare, in cateva ore vei avea covorasul mult dorit, o piesă decorativa unica, pe care o poti pastra pentru tine sau o poti darui unei persoane dragi tie.

Proiecte indraznete, pe placul tau! Descopera Reciclare mobila veche si apeleaza cu incredere pentru debarasari totale sau partiale de locuinta!