Despre noi

Suntem o firmă (EcoBusinessLogistic) reciclare mobilă veche gata să acționeze în interesul dumneavoastră în orice zonă din București și din Ilfov. Dispunem de personal pentru manipulare și demontare cu vastă experiență în domeniu, pregătit să vă debaraseze de toate obiectele care nu vă mai sunt necesare în locuință sau în sediul societății pe care o conduceți. Ne vom prezenta în locația cu pricina și ne vom apuca rapid de treabă.

Toate obiectele vor fi transportate la centrul special de reciclare sau la cea mai apropiată groapă de gunoi cu autoutilitare spațioase, de ultimă generație. Costurile pentru aceste servicii vor fi minime și vă garantăm că vor fi pe placul dumneavoastră. Pentru orice întrebari legate de activitatea noastră, de obiectele pe care le acceptăm sau pentru programări, apelați, cu maximă încredere, numărul de telefon din CONTACT. Suntem o firmă reciclare mobilă veche dispusă să vă ajute indiferent de cantitate.

Suntem o firmă reciclate mobilă veche care oferă aceste servicii pentru foarte multe obiecte. Iată o listă scurtă a obiectelor care pot fi evacuate cu ajutorul societății nostre de transport: birouri, scaune, calculatoare, monitoare, calorifere, gresie, faianță, parchet, linoleu, perdele, ferestre, draperii, uși, geamuri, rafturi, dulapuri, șifoniere, lăzi, cutii, covoare, perne, borcane, sticle, lenjerie de pat, canapele, fotolii, mese, televizoare, uscătoare de păr, panouri, reclame luminoase, tablouri, gravuri, vesela din bucătărie, oglinzi, candelabre, lustre, mașini de spălat, aragazuri, mașini de spălat vase, lăzi frigorifice, combine frigorifice, televizoare, frigidere, cuiere, damigene, farfurii, linguri, furculițe, cuțite, mobilă firmă, mobilă apartament, mobila garsonieră, mobila vilă, mobila veche, mobilă deteriorată, mobilă infestată, cuptoate electrice sau cu gaz, cuptoare cu microunde, aspiratoare vechi, paturi, biblioteci, haine vechi, mobila moștenită, vechituri din pod, vechituri din boxă, vechituri din pivniță, vechituri din subsol, vechituri din garaj, vechituri din balcon, vechituri din debara, cuptoare, chivete, vase de toaletă, căzi, mașini de cusut, comode, biciclete, congelatoare, aparate radio, vitrine, bufete, colțare, noptiere, dressing-uri, etajere, saltele de pat, cabine de duș, bănci, centrale de apartament, aparate de aer condiționat, uscătoare de rufe, DVD-uri, aparate video, camere de filmat, aparate de fotogriafiat, laptop-uri, măsuțe de cafea, imprimante, fax-uri, aparate xerox, table, etc.

Nu ezitați să apelați la serviciile noastre! Suntem o firmă reciclare mobilă veche care dispune de personal calificat și de autoutilitare spațioase. Suntem gata să facem toată treaba în locul dumneavoastră. Acționăm în case, vile, apartamente, poduri, subsoluri, pivnițe, sedii firmă, instituții de învățămînt, etc. La finalul serviciului vom oferi, după caz, factură sau chitanță, pentru că suntem o firmă recilare mobilă veche care lucrează numai legal. Vă oferim, de asemenea, și posibilitatea să transportați personal obiectele de care doriți să scăpați la centru. Situație în care nu veți scoate niciun ban din buzunar pentru anumite elemente.

În concluzie, nu ezitați să se sunați la numărul de telefon din CONTACT pentru orice problemă care privește recilarea de mobilă veche. Vă garantăm că veți rămîne impresionați de seriozitatea și promptitudinea firmei noastre! Oferiți spațiu locuinței sau sediului firmei dumneavoastră prin intermediul unei societăți gata să vă ajute în orice clipă.