Conditii colectare

Conditii colectare

Suntem o societate care are ca principal domeniu de activitate colectarea mobilierului din locuință sau sediu companie. Ne oferim serviciile gratuit dacă piesele se află în durata normală de funcționare sau nu au o uzură foarte avansată. Pentru persoanele fizice, se pot percepe unele taxe în cazul în care componentele au un grad avansat de deteriorare. De asemenea, dacă obiectele au depășit perioada optimă de utilizare, le vom ridica gratuit doar în situația în care mai pot fi folosite sau recondiționate. Spre exemplu, dacă fotoliul are o rotiță sau are o ruptura ce mai poate fi reparata, nu vom ezita să îl ridicăm.

Foarte important este ca piesele să mai poată fi utilizate. Iar materialele din care sunt construite să se afle pe piață, pentru a le putea recondiționa pe cele ridicate. Colectarea gratuită nu va mai fi valabilă, spre exemplu, pentru o canapea cu arcuri, care nu se mai fabrică în prezent. În cazul în care condițiile minime enumerate mai sus vor fi îndeplinite, veți beneficia de un serviciu complet de evacuare mobilă. Vom asigura personal calificat pentru demontare și manipulare, plus mașini de 3.5 tone care să transporte obiectele către centrele speciale de reciclare. Nu va trebui să achitați nicio taxă. Iar la final veți primi proces verbal de casare (valabil pentru companii) care să vă poată ajuta să scoateți din evidența contabilă obiectele la care ați renunțat.

Comenzile se fac cu 24 ore avans.

Periodic, vom organiza campanii de donații pentru familii nevoiașe. Astfel, mobila și aparatura vor ajunge la persoanele fără posibilități financiare după ce va fi recondiționată. Scaunele, mesele, calculatoarele, etc. vor fi foarte prețioase pentru oamenii cu greutăți.