Casare mobilă veche

Casare mobilă veche

Suntem o firmă care oferă servicii casare mobilă veche în orice. Acționăm cu personal calificat pentru demontare și manipulare, iar obiectele ce urmează a fi scoase din funcțiune vor fi transportate la centru cu autoutilitare spațioase. Vom elibera proces verbal de casare și scoatere din evidență pentru societățile care vor eliminarea din folosință și din inventar a mobilei de birou, electronicelor, electrocasnicelor și oricărui obiect pe care îl dețineți în sediul dumneavoastră. Conform legii, procesul verbal pe care vi-l eliberăm vă poate ajuta să scoateți din evidența contabilă anumite obiecte. Toate elementele vor fi transportate către centre speciale de distrugere și de reciclare, conform legilor europene. Pentru a afla mai multe detalii despre ofertele pe care le-am pregătit, sunați acum la numărul de telefon din CONTACT.

Casare mobilă veche – folosită

Prin casare se înțelege efectuarea tuturor operațiilor privind scoaterea definitivă din folosință și din inventar a unui mijloc fix a cărui folosire, reparare sau modernizare nu mai sunt rentabile, mai ales din punct de vedere financiar. În cazul în care firma dumneavoastră se confruntă cu o astfel de situație, puteți apela cu maximă încredere la noi. Oferim soluții casare mobilă veche cu personal calificat și autoutilitare încăpătoare. O echipă se va deplasa la sediul firmei dumneavoastră și va ridica toate obiectele pe care doriți să le scoateți din evidență. Calculatoarele, imprimantele, televizoarele, copiatoarele, mașinile de spălat, frigiderele, biblioteca, fotoliile, canapelele, etc. vor fi ridicate din locație și transportate către centrele speciale de reciclare.

Oferim soluții casare mobilă veche pentru firme în orice zonă din București și din Ilfov. Pentru persoanele juridice, costurile sunt zero. De asemenea, în funcție de situație, există posibilitatea achitării unei taxe pentru manipulare. Vom ridica din sediul firmei dumneavoastră toate obiectele care nu mai funcționează sau care și-au îndeplinit durata normală de funcționare. Toate vor fi transportate către centrele speciale de reciclare. Lucrăm legal și veți primi chitanță și proces verbal pentru fiecare serviciu, indiferent de natura acestuia. Vom răspunde pozitiv oricărei solicitări, indiferent de volum. În cazul în care sediul firmei dumneavoastră este a devenit neîncăpător din cauza obiectelor vechi rezolvarea o veți găsi dacă ne solititați ajutorul. Prestăm servicii casare mobilă profesioniste cu personal calificat și mașini încăpătoare. Nu ezitați să ne contactați în fiecare zi a săptămînii.

Dacă ai nevoie de un serviciu casare mobilă veche, atunci te afli pe site-ul care trebuie. Asta pentru că firma noastră va acționa cu personal calificat pentru demontare și remontare și cu autoutilitare de ultimă generație. Avem, însă, rugămintea ca în cazul în care este vorba de o golire totată de sediu firmă, să sunați cu 24 de ore în avans pentru programare. Totuși, dacă aveți de casat un singur corp, spre exemplu un frigider, societatea noastră vă poate ajuta chiar și în aceeași zi. Apelați, cu maximă încredere, numărul de telefon din CONTACT pentru a afla mai multe informații despre serviciile pe care le oferim. Un operator este gata să vă ofere consultanță în orice problemă privind casarea de mobilă veche.

Lasă un răspuns